Thaise rijstnoedels

Thaise rijstnoedels.. het fenomeen uit de Thaise keuken. Niet alleen in de Aziatische landen, maar over de hele wereld wordt dit product als een ware delicatesse bereidt. Niet zo gek als je bedenkt naar de mogelijkheden die dit rijstproduct te bieden heeft. Simpel te bereiden en oh zo lekker.

Thaise rijstnoedels bereiden

Thaise rijstnoedels kunnen op verschillende manieren bereidt worden. De keuze is afhankelijk van hetgeen je ermee van plan bent. Daarbij zijn er zowel dikke als dunne rijstnoedels waardoor de bereidingswijze kan verschillen. Verwerk je rijstnoedels in de soep? Kook ze dan wat langer in water voordat je ze aan de soep toevoegt. Wanneer je Thaise rijstnoedels op traditionele wijze bereidt maak je, nadat de rijstnoedels zijn voorgekookt, gebruik van de wok. Een eeuwenoud middel ontwikkeld door de Chinezen.

Het bekendste gerecht met Thaise rijstnoedels

In Thailand is Pad Thai het bekendste gerecht met Thaise rijstnoedels. Pad Thai bestaat over het algemeen uit de volgende ingrediënten:

  • Eieren
  • Vissaus
  • (Chili)pepers
  • Tamarinde
  • Groenten

Elk Aziatisch land heeft zo zijn eigen favoriete variant van de rijstnoedel. In Vietnam en China zijn dit bijvoorbeeld:

  • Noedelsoep met rundvlees (Pho) – Vietnam
  • Noedels met rundvlees en kaneel – China

Verrijk je kennis en smaak en probeer deze heerlijke varianten van Thaise rijstnoedels eens uit

Zin in kant en klare Thaise rijstnoedels?

Geen zin om te koken? Ervaar het gemak van kant en klare Thaise rijstnoedels. Bang dat de smaak tegenvalt? Niet gevreesd, kant en klare rijstnoedels smaken heerlijk als je ze aan het juiste adres besteld. Asian Food Lovers is een toko online gespecialiseerd in Aziatische producten. Hier bestel je eenvoudig de producten die je nodig hebt voor de lekkerste Thaise rijstnoedels. Daarbij staan er ook wokrecepten op de site waarmee jij jezelf en anderen kan trakteren op een waar Thais feestje. Indien je voor gemak wilt gaan, kan je kiezen uit het assortiment kant en klare maaltijden. Ideaal! Met bekende merken als MeiAsia waarborgt Asian Food Lovers de kwaliteit die vereist is voor de lekkerste gerechten. Probeer en ervaar het zelf!