Thaise wokgerechten

Thaise wokgerechten met kip, vlees, vis of vegetarisch. Noem het maar op! Stuk voor stuk een waar feestje voor de smaakpapillen én op zoveel verschillende manieren te bereiden. Thaise wokgerechten hebben de afgelopen jaren hun intrede gedaan binnen de Nederlandse cultuur, wat meer dan terecht is. Of het nu bij een restaurant, supermarkt of op tafel bij de mensen thuis is, Thaise wokgerechten kom je overal tegen.

De lekkerste Thaise wokgerechten

Meer dan 2000 jaar geleden ontstond de wok waarmee Thaise wokgerechten worden bereid. Inmiddels zijn er de afgelopen 2 eeuwen verschillende varianten Thaise wokgerechten ontstaan. Hierbij enkele voorbeelden:

  • Noodles met goente en kip in zoetzure saus (Tip: Oestersaus)
  • Rijst met rundvlees en Gon bao saus
  • Bah-mee met ei en garnalen

De bovenstaande varianten zijn slechts een tipje van de sluier. Op zoek naar meer ideeën en recepten voor Thaise recepten met kip? Kijk eens snel op de andere pagina op deze site.

Tips voor het bereiden van Thaise Wokgerechten

Hieronder volgen enkele tips om de beste Thaise Wokgerechten op tafel te krijgen:

  • Snijd de benodigde groenten van tevoren: Wokken gaat vaak snel, hiermee voorkom je het risico op een aangebrand gerecht!
  • Gebruik weinig vet: Wokken gaat ook gemakkelijk zonder vet, een stuk gezonder dus!
  • Verhit de wok wanneer deze droog is: Hierdoor verbrand de olie niet!
  • Maak je wokpan met de hand schoon: Spaar de antiaanbaklaag zodat je eenvoudig kan blijven wokken!

Thuis aan de slag met Thaise Wokgerechten

Nu je wat ideeën en tips hebt ontvangen is het tijd om de ware Thaise chef-kok in jezelf naar boven te halen. Voordat je aan de slag kan is het belangrijk om de juiste producten in huis te halen. Ga voor de beste producten om jouw Thaise wokgerechten onweerstaanbaar lekker te maken. Met de producten van MeiAsia zit je al een heel eind in de juiste richting. Deze zijn gemakkelijk bij een online toko te bestellen. Het assortiment van Asian Food Lovers biedt alles wat jij nodig hebt voor de lekkerste Thaise Wokgerechten. Waar wacht je op? Bestel nu jouw producten online. Smakelijk eten!